Nasza funkcja „Linki do udostępniania” pozwala udostępniać lokalizacje urządzeń śledzących innym osobom w bezpieczny sposób i na ograniczony czas. Możesz utworzyć do 10 linków do udostępniania, a każdy z nich ma opcje, które można dostosować:
- Nazwa: Nadaj nazwę linkowi do udostępniania, aby łatwo go zidentyfikować.
- Wybierz urządzenia śledzące: Wybierz urządzenia śledzące, które chcesz udostępnić.
- Czas wygaśnięcia: Ustaw czas wygaśnięcia linku w przedziale od 15 minut do 3 dni.
Jak uzyskać dostęp:
- Na urządzeniu mobilnym: Przejdź do zakładki Więcej > Linki do udostępniania w sekcji Ustawienia śledzenia.
- W przeglądarce internetowej: Kliknij przycisk Udostępnij na stronie śledzenia na żywo w zakładce Śledzenie.
Po udostępnieniu linku odbiorca może wyświetlać aktualną lokalizację wybranych urządzeń śledzących do momentu wygaśnięcia linku. Ta funkcja idealnie nadaje się do tymczasowego udostępniania lokalizacji znajomym, rodzinie lub współpracownikom.
Moja lokalizacja
Moja lokalizacja to nowa funkcja dodana do linków udostępniających, która pozwala na włączenie lub wyłączenie lokalizacji na żywo Twojego urządzenia (telefonu, tabletu, komputera itp., z którego korzystasz, aby wyświetlić link udostępniania).
Aby włączyć lub wyłączyć tę funkcję, wystarczy kliknąć ikonę, która wygląda jak na poniższym obrazku:

Po włączeniu upewnij się, że włączyłeś funkcję lokalizacji na żywo w używanej przeglądarce internetowej, a ikona zmieni kolor na niebieski, jak pokazano poniżej.

Jeśli nie możesz wyświetlić swojej lokalizacji i napotykasz problemy lub błędy, spróbuj użyć innej przeglądarki internetowej, takiej jak Google Chrome, Safari, Edge, FireFox itp.
Czy ten artykuł był pomocny?
To wspaniale!
Dziękujemy za opinię
Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!
Dziękujemy za opinię
Wysłano opinię
Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł